AmbalajeDeFlori.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

TUR VIRTUAL SHOWROOM
Hartie

Hârtiile pentru ambalat flori sunt folosite în funcție de caracteristicile buchetului sau ornamentului. Hârtia premium și cea specială se găsește în magazinul nostru de la diferiți producători cu vechime pe piața de profil iar calitatea este garantată. Hârtiile kraft, creponate sau ceruite pot fi folosite în realizarea împachetării unor decorați...

Hârtiile pentru ambalat flori sunt folosite în funcție de caracteristicile buchetului sau ornamentului. Hârtia premium și cea specială se găsește în magazinul nostru de la diferiți producători cu vechime pe piața de profil iar calitatea este garantată. Hârtiile kraft, creponate sau ceruite pot fi folosite în realizarea împachetării unor decorațiuni impresionante, pentru ocazii deosebite, iar hârtia simplă și unicoloră va rămâne întotdeauna în picioare pentru realizarea unui ornament floral oferit drept cadou. Varietatea de prețuri și modele cu care îți stăm la dispoziție te va surprinde și va avea efect garantat asupra persoanelor interesate de flori și ornamente.

Mai multe
Vizualizeaza 1 - 12 of 12 produse
Vezi cosul de cumparaturi